Megosztom:

Feicht Marianna esküvői fotográfus

A pillanatok megörökítése képekben...

A három fiam, a családom mellett ez az egyik legfontosabb tevékenység számomra. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a hobbija is egyben.

Leginkább embereket, eseményeket fotózom. Szívesebben fényképezek természetes körülmények között, mint stúdióban, beállított környezetben, de bárhová elmegyek országon belül és kívül egyaránt.

Műtermem Gödöllőn található, ami Budapestről az M3-as autópályán 20 perc, vagy az M0, M31-esen szintén kb 15-20 perc alatt megközelíthető. Sok visszatérő vendégem jár ki hozzám Budáról, Budafokról, egyéb dunántúli kerületekből is. Igazán nem vagyok messzebb, mint egy pesti külkerület!;)

Nyári lakhelyem leginkább Balatonszárszó, de sokat járok Veszprémbe, Balatonfüredre, Tihanyba is. Teljesen mobil vagyok, bárhová elmegyek ahová hívtok, így többször volt alkalmam Svájcban is esküvőt fotózni.

Az emberekkel könnyen kapcsolatot tudok teremteni, mivel mediátorként (IM által jegyzett), mentáltrénerként (nemzetközileg elismert képesítéssel) is dolgozom, valamint most írom a szakdolgozatomat a Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia Szakán. (Tehát: ha lelki támogatásra lenne szükséged, abban is szívesen segítek! wink )

 

Ha tetszik, amit ezen az oldalon találsz, szeretnél hasonló képeket, keress meg, kérj ajánlatot!

- Instagram oldalam: www.instagram.com/manafoto/

- Facebook oldalam: Mana Fotó

- MiniManó Fotó: +36-30-2019162

 

Henri Cartier-Bresson gondolatai a fényképezésről számomra mindent kifejeznek arról, amit a fotózásban szeretek:

"Számomra a fényképezés a másodperc egy töredéke alatt történő felismerése valamely esemény jelentőségének és ugyanakkor a formák olyan meghatározott szervezettségének, amely szervezettség által az esemény megfejező kifejezést nyer...

Egész nap kószáltam az utcákon felajzottan, ugrásra készen, hogy elhatározásom szerint megragadjam az életet,- hogy az élet folyamatában, sodrában örökítsem meg. Mindenekfelett arra vágytam, hogy egyetlen kép korlátain belül a sűrített lényeget ragadjam meg, a lényegét annak a helyzetnek, amely kibontakozóban volt előttem...

Az ilyen tevékenység sikere nagymértékben függ attól, hogy milyen kapcsolatot sikerül létrehozni a képre kerülő emberekkel...."

Esküvő fotózás, család és portré fotós | Feicht Marianna esküvői fotográfusEsküvő fotózás, család és portré fotós | Feicht Marianna esküvői fotográfusEsküvő fotózás, család és portré fotós | Feicht Marianna esküvői fotográfus

"Egy fényképbe szerkesztett pillanat, egy pillanatba zsúfolt érzés, egy érzés mely mögött egy történet áll, ez maga a fotózás, művészet, ahogy én látom... "

Robotok elleni védelem feloldása

Time: 0.6730 ms | Memory: 0.7MB | Version: 3.5