Megosztom:

Karácsonyi fotózás kötetlenül (2017.)

 

Minden évben van nálam is a stúdióban karácsonyi fotózás. Lehet ez hátterekkel, különböző enteriőrökkel, de a lényeg ugyanaz, mint az egyéb műtermi családi fotózásoknál - nem a beállított, "kötelező" jellegű képekre törekszem. 

Idén (2017-ben) külön örömömre szolgált, hogy sikerült felújítanom a műtermemet, és végre olyan körülményeket teremthettem, ami méltó a munkámhoz és hozzátok.

Ha belepillantotok a képekbe láthatjátok, hogy minden képen új logó is található! Ez a logó lesz mostantól a családi-, gyermek,-  baba,-  kismama,- fotózások képein. (Az esküvő-, glamour-, boudoir-, art-, és egyéb képeket továbbra is Mana Fotó néven fogjátok megtalálni.)

A logót egy fiatal, még gimnazista, szerintem nagyon tehetséges lánnyal Szentimrey Zsófival terveztettem. Az Ő egyéb munkáit megtekinthetitek a JogiBear design facebook oldalán, de Ő a "Zsófi könyve" alkotója is. Végtelenül hálás vagyok neki, amiért szóba állt velem, mikor felkerestem az ötletemmel, hogy tervezze meg a MiniManó Fotó arculatát, amit hamarosan be is tudok nektek mutatni. 

 

Remélem nektek is tetszik az új MiniManó Fotó design és nem csalódtok továbbra sem a képekben. 

 

A háttérben látható létra: Gerika design fotóskellékek bútorok kiegészítők

Az Északi-sark tábla: A Kellékes    termékei. 

 

 

 

visszalépés

"Egy fényképbe szerkesztett pillanat, egy pillanatba zsúfolt érzés, egy érzés mely mögött egy történet áll, ez maga a fotózás, művészet, ahogy én látom... "

Robotok elleni védelem feloldása

Time: 0.8761 ms | Memory: 0.73MB | Version: 3.5